Immersion Lounge – tule ja testaa virtuaalitodellisuutta


Virtual Reality – tule ja koe se itse!

Immersion Lounge on paikka Tampereen keskustassa, jossa voit testata Virtual Reality -laitteistoja. Meiltä löytyy HTC Vive, Oculus DK2 sekä monia puhelimeen liitettäviä headsettejä.

HTC Vive - virtual reality

HTC Vive

VR-laitteistoa - virtual reality

VR-laitteistoa

Virtuaalitodellisuus on jotain, joka täytyy kokea itse. Olemme nähneet jo monta kertaa, kuinka ihmisten ajatukset lähtevät lentoon heidän päästyään kokeilemaan virtuaalitodellisuutta. Kokemus on vahva ja se auttaa ymmärtämään VR:n mahdollisuuksia. Oman lisänsä tuovat ohjaimet, joiden avulla käyttäjä voi vaikuttaa virtuaalitodellisuuden tapahtumiin.

Virtual Reality Finland ry:n tarkoitus on tukea ja edistää virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden teknologioiden kehittämistä ja käyttöönottoa Suomessa. Immersion Lounge tukee tätä tarkoitusta ja haluamme, että tätä kautta yritykset ja kehittäjät pääsevät yhdistämään voimansa.

Vierailu Immersion Loungeen tuottaa yleensä iloisia ihmisiä, WOW-efektejä sekä puheensorinaa. Suosituimpia demoja ovat Tilt Brush (mahtava piirrosohjelma), Job Simulator (toimistotyötä parodioiva peli) sekä Space Pirate Trainer (ampumapeli).

Oleellista tietää

  • Immersion Lounge on avoinna arkisin klo 9-17 sopimuksen mukaan.
  • Opastamme laitteiden käytön ja esittelemme parhaimmat kokemukset!
  • 5-8 hengen ryhmä ehtii tunnissa kokeilemaan tärkeimpiä laitteita. Voit myös tuoda ryhmäsi koodaamaan ja testaamaan sovellustasi oikeilla VR-laitteilla!
  • Varaa vuorosi ottamalla yhteyttä harri.lammi@vrfinland.fi. Ilmoita ryhmäsi koko, toivottu päivämäärä ja kellonaika.
  • Immersion Loungen käyttö on ilmaista. Paras tapa tukea Immersion Loungea on liittyä VR Finlandin henkilöjäseneksi (ilmaista) tai kannatusjäseneksi (alk. 100 € / vuosi).